Vrijgezellenfeest in Amsterdam voor vrouwen

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want als je niet snel de kok betaald hebben je gasten helemaal geen eten! Zo moeten ook de fotograaf en de chauffeur nog betaald worden en, oh nee! De ringen zijn kwijt! En de jurk hangt nog steeds bij de stomerij!

Ren kriskras door het centrum van Amsterdam om champagne, taart en alle andere trouwbenodigdheden op tijd te verzamelen. Maar pas op! Je bemoeizuchtige schoonmoeder en die ene jaloerse ex staan klaar om de mooiste dag van je leven te vergallen. Wees dus snel en kijk uit voor je tegenstanders!

Het spel

Jullie worden door onze spelbegeleider ontvangen op de Dam. Na een uitgebreide uitleg van de spelleider gaan jullie samen of in teams 1,5 uur op pad met één van onze smartphones in het centrum van Amsterdam. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk punten te halen. Dit doe je door het verzamelen van virtuele voorwerpen die nodig zijn voor de bruiloft. Liggen de ringen bij het Paleis op de Dam? En is de trouwjurk te vinden in de Kalverstraat?

Daarnaast verdienen jullie veel punten met grappige foto-opdrachten en met het beantwoorden van lastige quizvragen. Alle gemaakte foto's tijdens het spel krijgen jullie na het uitje opgestuurd. Een leuk extraatje voor op de bruiloft!

Sinds kort is het ook mogelijk om de toekomstige bruid te verrassen door zelf foto-opdrachten en quizvragen te verzinnen en deze door ons in het spel te laten verwerken!

Waarom kiezen voor The Wedding Game?

  • Te spelen in iedere stad in Nederland en Belgie
  • Vooraf zelf foto-opdrachten en vragen toevoegen.
  • Stapel super leuke foto's na afloop.
  • Bij ons mag de vrijgezel gratis deelnemen!
bekijk beschikbaarheid
en reserveer »