The Wedding Game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want als je niet snel de kok betaald hebben je gasten helemaal geen eten! Zo moeten ook de fotograaf en de chauffeur nog betaald worden en, oh nee! De ringen zijn kwijt! En de jurk hangt nog steeds bij de stomerij!

Ren letterlijk door de stad om champagne, taart en alle andere trouwbenodigdheden op tijd te verzamelen. Maar pas op! Je bemoeizuchtige schoonmoeder en die ene jaloerse ex staan klaar om de mooiste dag van je leven te vergallen. Wees dus snel en kijk uit voor je tegenstanders!

Het spel

Na de uitleg van onze spelleider gaan jullie samen of in teams 1,5 uur op pad in het centrum van de door jullie gekozen stad. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door het verzamelen van virtuele voorwerpen zoals de ringen, de trouwjurk en de bruidstaart. Ook verdienen jullie veel punten met grappige foto opdrachten en met het beantwoorden van lastige quizvragen.

Sinds kort is het ook mogelijk om het spel wat persoonlijker te maken door zelf foto opdrachten en quizvragen te verzinnen en deze door ons in het spel te laten verwerken.

Alle gemaakte foto's tijdens het spel krijgen jullie na het uitje opgestuurd. Een leuk extraatje voor op de bruiloft!

Waarom kiezen voor The Wedding Game?

  • Te spelen in iedere stad in Nederland en Belgie
  • Vooraf zelf foto opdrachten en vragen toevoegen.
  • Stapel super leuke foto's na afloop.
  • Bij ons mag de vrijgezel gratis deelnemen!
bekijk beschikbaarheid
en reserveer »